Author Topic: How to bring menu back?  (Read 1046 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline WarmBooterTopic starter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Country: br
  • Karma: 0
How to bring menu back?
« on: 19 12 2016, 10:23:57 »
After some of the lastest updates, I can't access the toolbar that allows me to change settings, account, etc. Does anyone knows how can I bring it back, or if there is any shortcut to go to the settings form?

Attached is a picture of how my Miranda window looks right now.

 

Offline David

  • Newbie
  • *
  • Posts: 35
  • Karma: 0
Re: How to bring menu back?
« Reply #1 on: 19 12 2016, 10:35:51 »
and by right clickin on an empty part and then:
 

Offline WarmBooterTopic starter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Country: br
  • Karma: 0
Re: How to bring menu back?
« Reply #2 on: 19 12 2016, 10:51:14 »
Already tried right-clicking everywhere, with no lucky. Note that the window has no title bar, so I can't right click on it, and right-clicking in any other "empty" space doesn't bring the popup menu with option to display the main menu :-(
 

Offline watcher

Re: How to bring menu back?
« Reply #3 on: 19 12 2016, 13:25:33 »
Righ click on the phone icon in your contact list.
Пожалуйста, внимательно прочтите правила постинга перед тем, как открыть новую тему.
Please read forum rules.
 

Offline WarmBooterTopic starter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Country: br
  • Karma: 0
Re: How to bring menu back?
« Reply #4 on: 19 12 2016, 13:58:31 »
Righ click on the phone icon in your contact list.

Doesn't work... see attached picture.

 

Offline Robyer

Re: How to bring menu back?
« Reply #5 on: 20 12 2016, 16:48:20 »
CTRL+SHIFT+O is default shortcut to go to settings.

Also, pressing ALT when focused on contact list won't show main menu?
« Last Edit: 20 12 2016, 16:54:03 by Robyer »
I was developing mainly Facebook, Omegle, Steam, Dummy and MobileState plugins. Now I'm retired. Goodbye, everyone. ~ You can still find me on Facebook.
 

Offline WarmBooterTopic starter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Country: br
  • Karma: 0
Re: How to bring menu back?
« Reply #6 on: 20 12 2016, 17:35:02 »
It seems that Main Menu option was added into right-click menu at the icon in the taskbar! I was able to bring the top menu back again. Thanks for all who tried to help.