Author Topic: Discord protocol  (Read 18010 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ultramage

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Karma: 0
Re: Discord protocol
« Reply #75 on: 27 10 2020, 23:23:59 »
The setting is enabled, and always was.
For one server, almost every room (but not all of them) is prefixed like this, even though the names are definitely unique to this server. Also, I just restarted Miranda and everything looks correct again (I'll try to keep an eye out for how long it'll last). I suspect a disconnect/reconnect glitch caused these rooms to conflict with themselves, or something.
 

Offline ghazan

Re: Discord protocol
« Reply #76 on: 28 10 2020, 10:54:28 »
ultramage,
dunno, as for me, my group chats were never prefixed, according to that option
 

Offline ultramage

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Karma: 0
Re: Discord protocol
« Reply #77 on: 28 10 2020, 16:16:55 »
Mine returned back to normal after restarting Miranda as well. That's why I think it's some sort of bug that manifests after some uptime and/or connection dropouts. I'm keeping an eye out for it, but it might take some time.
 

Offline ultramage

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Karma: 0
Re: Discord protocol
« Reply #78 on: 15 11 2020, 09:23:00 »
I saw it happen again. It was on a newly created server, which overnight added muliple new rooms and room groups. I checked everything else, and the other servers seem to be fine. So based on this single data point, my first guess is that when the server admin makes any change to their layout, it makes the discord plugin malfunction somehow. Just a guess though. The servers I'm on already have a stupid amount of rooms and I don't pay attention to the structure, so it's hard to spot these changes as they happen.
 

Offline yo1999

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: 0
Re: Discord protocol
« Reply #79 on: 28 02 2021, 15:18:12 »
I still have problem with Discord pluggin unable to stay online for more than a second. Is there any so;ution on the horizon?
P.S. how do i view logs?
 

Offline ghazan

Re: Discord protocol
« Reply #80 on: 28 02 2021, 15:19:54 »
yo1999,
it was fixed last night in the development build, at least it happens now not so often
 

Offline dartraiden

Re: Discord protocol
« Reply #81 on: 28 02 2021, 16:37:41 »
how do i view logs?
netlog
 

Offline SpinalBlood

Re: Discord protocol
« Reply #82 on: 01 05 2021, 19:08:02 »
Is it possible to have an option to have an account with only the contacts for private messaging, and completely ignoring the channels/guilds/servers?
 

Offline ghazan

Re: Discord protocol
« Reply #83 on: 02 05 2021, 14:09:44 »
SpinalBlood,
yes, just disable group chats in Options
 

Offline SpinalBlood

Re: Discord protocol
« Reply #84 on: 03 05 2021, 19:44:43 »
I tried disabling it before the very first login, but the channels are still created:



I would like something like having only the private message contacts / private channels (so in the pic it would be no chat rooms and no subchannels other than the "discord 6/32" section), if possible

Also: like skype, a single history seems locked at 100 messages, at the moment
« Last Edit: 03 05 2021, 19:46:56 by SpinalBlood »
 

Offline ghazan

Re: Discord protocol
« Reply #85 on: 04 05 2021, 13:54:01 »
SpinalBlood,
to do that we need to rename the "Disable group chats" option to "Disable guilds" and stop processing guilds at all.
I mean, that the behavior of existing option should be changed
 

Offline SpinalBlood

Re: Discord protocol
« Reply #86 on: 04 05 2021, 18:09:43 »
Not sure if other users wants the status quo with the current option, it can be discussed in this topic I guess

But it shouldn't change too much if it's still possible to recreate a new discord account with the option enabled by default, and never disabling it. The channels will be recreated, it's not like we are able to do many edits with them to begin with (unless I'm wrong, please post otherwise :) )
« Last Edit: 04 05 2021, 18:11:30 by SpinalBlood »