Author Topic: Fisiowe menu  (Read 635 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bunnyhoneyTopic starter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Country: 00
  • Karma: 0
  • Jabber ID
Fisiowe menu
« on: 09 01 2016, 06:37:49 »
Ave, od chyba grudnia coś zostało zmienione z menu, przez co nie działa mi ono poprawnie;]
1 kwestia, nie mogę przesuwać pozycji w menu, żadnym bo wraca tam gdzie była wcześniej, 2 kwestia.. no ja pierdziele, jak wyłączę w menu kontaktu "wyślij wiadomość" to jej nie wyśle bo się okno nie otwiera...

ogarnia to ktoś? nie mam czasu przy tym siedzieć dłużej i czytać być może całe forum.

zapomniałem, korzystam z bet;]
« Last Edit: 09 01 2016, 06:40:34 by bunnyhoney »
 

Offline Goraf

  • Beta Tester
  • *****
  • Posts: 267
  • Karma: 13
Re: Fisiowe menu
« Reply #1 on: 09 01 2016, 11:55:18 »
1) Nie powinno mieć miejsca. Sprawdzone - działa. Zmieniam pozycję, obojętne czy zatwierdzę przez zastosuj czy ok, to zostaje na nowej, także i po restarcie. Może masz jakiś szczególny przypadek. Jeżeli masz wszystko zaktualizowane do ostatnich poprawek, a będzie Ci się chcieć, to opisz dokładnie krok po kroku co robisz. Albo też możesz sobie na szybko rozpakować czystą instalację i na surowym profilu sprawdzić czy pozycje się dają ustawiać.


2) Znany problem. Na razie trzeba zostawić tą pozycję włączoną żeby otwierać okno
 

Offline bunnyhoneyTopic starter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Country: 00
  • Karma: 0
  • Jabber ID
Re: Fisiowe menu
« Reply #2 on: 09 01 2016, 19:00:05 »
Hmm, tyczy się to widocznie wtyczki actions, bo reszta akcji z niej też wylądowała na samą górę i za nic nie chce się ruszyć. Reszta ok