Author Topic: SkypeWeb protocol  (Read 72129 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SpinalBlood

Re: SkypeWeb protocol
« Reply #315 on: 20 01 2019, 12:50:32 »
Again it seems Skypeweb doesn't work; actually on a new profile it connects, but it doesn't show me any contact...
 

Offline dartraiden

Re: SkypeWeb protocol
« Reply #316 on: 20 01 2019, 20:44:38 »
Netlog is necessary.
_██_
(°ᴗƪ)
 

Offline SpinalBlood

Re: SkypeWeb protocol
« Reply #317 on: 21 01 2019, 21:09:29 »
Done (I edited some info such as password and mail account just in case)
 

Offline andrewju

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: SkypeWeb protocol
« Reply #318 on: 25 01 2019, 23:03:14 »
This is a general question, perhaps, but I faced it with the SkypeWeb plugin, so I'll ask here...
I'm trying to add Skype to Miranda-NG. I used "Available components list" menu to add SkypeWeb, and I see skypeweb.dll (ticked) in the list of plugins.
But I cannot figure out how to activate / set up my skype account.
There's simply nothing related to Skype under the Network section of the Options menu...

What am I missing?

P.S. I'm using Miranda 0.95.11 build 21249 x64 on a Win10 machine.
 

Offline dartraiden

Re: SkypeWeb protocol
« Reply #319 on: 25 01 2019, 23:28:13 »
Add account via Accounts manager (from main menu).
_██_
(°ᴗƪ)
 
The following users thanked this post: andrewju

Offline andrewju

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: SkypeWeb protocol
« Reply #320 on: 26 01 2019, 08:20:56 »
Thanks, Man!
That did the trick!  :THUMBS UP:
 

Offline SpinalBlood

Re: SkypeWeb protocol
« Reply #321 on: 27 01 2019, 11:44:09 »
Again it seems Skypeweb doesn't work; actually on a new profile it connects, but it doesn't show me any contact...

Ok the fix was the same as last time, login via web.skype.com and skip those (annoying) security checks. I got confused because actually I did login using the mail instead of the skypename and I ended out login on the "live" profile (like when using the hotmail/outlook website the skype column appeared).
I used the same mail with creating a new fresh skype account but it seems the accounts are unrelated/a completely different thing...

On a side note Web.skype nofifies me this:

Support for this version of Skype for Web is coming to an end. A new preview version is available now for Microsoft Edge and Google Chrome with HD video calling, call recording and much more. Try it out


Wonder if it will affect Miranda, or not... :(
 

Offline ladyzaba

  • Newbie
  • *
  • Posts: 24
  • Karma: 0
Re: SkypeWeb protocol
« Reply #322 on: 09 02 2019, 13:19:01 »
Again it seems Skypeweb doesn't work; actually on a new profile it connects, but it doesn't show me any contact...
It doesn't work for me too :-(. I've tried to log via web, but there were no security checks (as they were last time this happened) and logging via web hasn't helped this time :-(.
 

Offline dartraiden

Re: SkypeWeb protocol
« Reply #323 on: 09 02 2019, 20:08:59 »
Netlog is needed.
_██_
(°ᴗƪ)
 

Offline ladyzaba

  • Newbie
  • *
  • Posts: 24
  • Karma: 0
Re: SkypeWeb protocol
« Reply #324 on: 10 02 2019, 15:11:21 »
Netlog is needed.
Thank you in advance. I've changed the password.
 

Offline ghazan

Re: SkypeWeb protocol
« Reply #325 on: 10 02 2019, 20:36:22 »
ladyzaba,
Skype does not accept your password
{"status":{"code":40100,"text":"Authentication failed"}}
 

Offline ladyzaba

  • Newbie
  • *
  • Posts: 24
  • Karma: 0
Re: SkypeWeb protocol
« Reply #326 on: 10 02 2019, 20:58:19 »
ladyzaba,
Skype does not accept your password
{"status":{"code":40100,"text":"Authentication failed"}}
But I can log into the web Skype with this. I haven't changed anything, it just stopped working 5 days ago, all of the sudden :-(.
 

Offline ghazan

Re: SkypeWeb protocol
« Reply #327 on: 11 02 2019, 07:26:39 »
ladyzaba,
just curious: if you open dbeditor++ and remove all temporary info from Settings - SKYPE_1 (registrationToken, ServerName, Token*) - would it help?
 

Offline ladyzaba

  • Newbie
  • *
  • Posts: 24
  • Karma: 0
Re: SkypeWeb protocol
« Reply #328 on: 16 02 2019, 15:06:32 »
ladyzaba,
just curious: if you open dbeditor++ and remove all temporary info from Settings - SKYPE_1 (registrationToken, ServerName, Token*) - would it help?
No, it haven't helped. But I've solved it the other way – logged in at the web, changed password there, then changed it in Miranda and now it works. I can't figure out why, but it does :-).
 

Offline ghazan

Re: SkypeWeb protocol
« Reply #329 on: 20 02 2019, 21:16:51 »
looks like it refreshed a password at the server, so it can recognize it now