Author Topic: ICQ isn't able to log in  (Read 4782 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ladyzaba

  • Newbie
  • *
  • Posts: 36
ICQ isn't able to log in
« on: 17 03 2015, 14:54:39 »
From approximately the beginning of March ICQ protocol is always offline in my Miranda NG. There's no error message shown so I have no idea what happens. If I try to connect, Miranda shortly tries and stays offline.
I use automatic update (with the "development version" checked) so I hope I have the most recent version of both Miranda and plugin.
I tried to check the database, it seems all is OK.
Any ideas what to do? I'm not aware of anything special I had done before this problem first occured.
 

Offline Robyer

Re:ICQ isn't able to log in
« Reply #1 on: 18 03 2015, 10:49:47 »
I was developing mainly Facebook, Omegle, Steam, Dummy and MobileState plugins. Now I'm retired. Goodbye, everyone. ~ You can still find me on Facebook.
 

Offline vultures

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Country: cs
  • Reticulating Splines
    • The Causeway
Re: ICQ isn't able to log in
« Reply #2 on: 19 03 2015, 00:11:10 »
I don't wanna brag, but it seems to me as if they're changing something back at the ICQ "labs".
They've deleted my old account (which I used a few times since 2001 or so) but none the less, they shouldn't of done that. After setting up a new one, I went to try the On-site feature which seems to cope with beta issues. I even issued an error report, even though it was obvious that they're still playing with it (the error on my end was the perpetual "retrieving contacts" notification -- what contacts, with a brand new ID?).

Not much insight after all, altough I don't think it's gonna go "the MSN way".  :D
X3_R: I give you my ship, I wish to stay living
 

Offline ladyzaba

  • Newbie
  • *
  • Posts: 36
 

Offline watcher

Re: ICQ isn't able to log in
« Reply #4 on: 19 03 2015, 16:25:51 »
Code: [Select]
[16:17:07 2318] [ICQ] Connecting to login.icq.com:40599
Change port to 5190:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.


Just press on "Default" button next to the port.
Пожалуйста, внимательно прочтите правила постинга перед тем, как открыть новую тему.
Please read forum rules.
 

Offline ladyzaba

  • Newbie
  • *
  • Posts: 36
Re: ICQ isn't able to log in
« Reply #5 on: 19 03 2015, 21:23:27 »
Code: [Select]
[16:17:07 2318] [ICQ] Connecting to login.icq.com:40599
Change port to 5190:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.


Just press on "Default" button next to the port.

Wow! It works! Thank you very much :THUMBS UP:!