Author Topic: Problem with Skype  (Read 13655 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Wishmaster

Re: Problem with Skype
« Reply #15 on: 19 01 2015, 11:25:15 »
Yes, 0.0.0.56 (updates checking shows no newer version) and the option is checked.

Any more ideas?
Should be finally fixed with the next build :) (#11877 or newer)
 

Offline WarmBooter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Country: br
Re: Problem with Skype
« Reply #16 on: 19 01 2015, 12:02:50 »
I just downloaded the current release from the site, and problem is still happening :(
 

Offline Wishmaster

Re: Problem with Skype
« Reply #17 on: 19 01 2015, 12:12:07 »
I just downloaded the current release from the site, and problem is still happening :(
Like I said, you need build #11877 or newer (see Help->About), it's not yet released. Just wait until PluginUpdater finds an update for SkypeClassic and try again.
Development builds are compiled and uploaded once a day.
« Last Edit: 19 01 2015, 12:13:39 by Wishmaster »
 

Offline WarmBooter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Country: br
Re: Problem with Skype
« Reply #18 on: 19 01 2015, 13:46:36 »
Ok, I saw the date of the dll being 19/Jan, so I thought it was already updated. I'll wait until tomorrow and force an updates checking.
 

Offline blokva

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
  • Country: by
Re: Problem with Skype
« Reply #19 on: 19 01 2015, 17:43:39 »
Wishmaster,
Yes
Yes
 

Offline WarmBooter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Country: br
Re: Problem with Skype
« Reply #20 on: 20 01 2015, 11:42:41 »
Problem is fixed now.

The only annoying problem that still happens is that several messages received in Skype are not shown in Miranda. Not sure if this can be fixed, since MS seems to be killing the API.
 

Offline pepinlebref

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 77
  • Country: fr
  • Thanked: 2 times
  • Pepin le Bref, father of Charlemagne!
Re: Problem with Skype
« Reply #21 on: 20 01 2015, 12:56:56 »
On my side, the very first connection is still not updated on M-NG: I have to connect twice to be really online on skype (see my first message on this thread)
Anyway, thanks for fixing the message log timeout
 

Offline WarmBooter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Country: br
Re: Problem with Skype
« Reply #22 on: 20 01 2015, 12:58:53 »
Maybe one option to stop depending on the deprecated (and bugged) API is to do something like this:

http://eion.robbmob.com/blog/2014/11/30/using-the-new-skype-for-web/
 

Offline Wishmaster

Re: Problem with Skype
« Reply #23 on: 20 01 2015, 13:38:15 »
Maybe one option to stop depending on the deprecated (and bugged) API is to do something like this:

http://eion.robbmob.com/blog/2014/11/30/using-the-new-skype-for-web/
Maybe. leecher wants to port it to Miranda IM, so we can pick it up. It is just a lot of work to do.
The only annoying problem that still happens is that several messages received in Skype are not shown in Miranda. Not sure if this can be fixed, since MS seems to be killing the API.
I know, this cannot be fixed, you have to open up Skype.
« Last Edit: 20 01 2015, 14:02:02 by Wishmaster »
 

Offline WarmBooter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Country: br
Re: Problem with Skype
« Reply #24 on: 20 01 2015, 13:55:23 »
I know, this cannot be fixed, you have to open up Skype.

Yep, and it sucks. The major reason I always loved to use Miranda with Skype plugin was because History++ is so much better than "native" Skype when searching old chats, etc. But now that the received messages fails to appear in Miranda, the history in Miranda lacks a lot of information and cannot be trusted anymore :(
 

Offline blokva

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
  • Country: by
Re: Problem with Skype
« Reply #25 on: 21 01 2015, 07:03:09 »
Wishmaster,
WOW grand respect!
now it works and I'll test some more!
 

Offline WarmBooter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Country: br
Re: Problem with Skype
« Reply #26 on: 12 03 2015, 18:37:01 »
Starting from a few days ago (maybe after I updated Skype to its latest version), most of the times when I try to post a message to Skype using Miranda interface, it crashes the Skype app.
 

Offline pepinlebref

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 77
  • Country: fr
  • Thanked: 2 times
  • Pepin le Bref, father of Charlemagne!
Re: Problem with Skype
« Reply #27 on: 12 03 2015, 19:41:48 »
Same here...
« Last Edit: 13 03 2015, 07:17:30 by pepinlebref »
 

Offline pepinlebref

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 77
  • Country: fr
  • Thanked: 2 times
  • Pepin le Bref, father of Charlemagne!
Re: Problem with Skype
« Reply #28 on: 24 03 2015, 12:16:51 »
Any investigation ongoing on the "skype crash" issue?

Today, I have to disable skype from Miranda :((
 

Offline WarmBooter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Country: br
Re: Problem with Skype
« Reply #29 on: 24 03 2015, 14:15:51 »
I also had to disable Skype in Miranda, and being honest, since 99% of my contacts are from Skype, I don't even open Miranda daily anymore :-((

That's a pitty.

Carlos