Author Topic: Set global status  (Read 1883 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline revo1059Topic starter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Set global status
« on: 12 05 2014, 16:59:09 »
Where do I set global status? I can set the status for my account at the bottom and in accounts it just lists the single account I have. I have one account and want it to auto login on startup
 

Offline watcher

Re: Set global status
« Reply #1 on: 12 05 2014, 17:35:21 »
Where do I set global status?

Tray icon.
Пожалуйста, внимательно прочтите правила постинга перед тем, как открыть новую тему.
Please read forum rules.
 

Offline skitungen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
  • Country: se
  • Karma: 0
  • [ with no memory comes little responsibility ]
Re: Set global status
« Reply #2 on: 12 05 2014, 18:51:47 »
I have one account and want it to auto login on startup

Use   startupstatus
[ damned be thee who forgets to nothing remember ]
 

Offline watcher

Re: Set global status
« Reply #3 on: 13 05 2014, 12:31:02 »
Use   startupstatus

Not necessary at all for one account, just change global status to online from tray icon and it will always start with this account online.
Пожалуйста, внимательно прочтите правила постинга перед тем, как открыть новую тему.
Please read forum rules.