Witam! to mój pierwszy post na tym forum, jednak użytkownikiem mirandy ng jestem już od przeszło roku (wcześniej przez lata im). W związku z porzuceniem pewnej znanej przeglądarki która obsługiwała rss, zostałem zmuszony do przeniesienia kanałów do mirandy. Sam fakt posiadania ich w komunikatorze mi bardzo pasuje, jednak okazuje się, że mamy do dyspozycji tylko jeden plugin, który na dodatek jest okropnie zabugowany. Stąd też pytanie - jak sobie z nim radzicie?! W moim przypadku plugin w kółko, przy każdym sprawdzeniu nowości pobiera te same "newsy". Do tego wydaje mi się że ma problem z interpretowaniem godziny ich wystawienia - niektóre są z przyszłości - czyli czas przesunięty jest o ~30 min do przodu. Bywa że nagle wyskakują mi newsy sprzed kilku dni, bo plugin wyświetla chronologicznie-wstecz od dnia dzisiejszego. czy jest na to jakaś rada? sprawdzałem działanie wersji rozwojowej i stabilnej i w obu jest tak samo... Dodaje załącznik na którym widać dziwne zachowanie. news z 14:36 dotarł do mnie kilka minut po 14 (opublikowany był o 13:36)